Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
путін: «Уявляєте? Школярів на визволених (окупованих!) теориторіях раніше вчили так, що вони нічого не знають про кримський міст!»

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський після появи «бавовни» в Криму  опублікував на своїй сторінці марку з палаючим мостом: «Що, вже пора?», натякаючи на нову марку.

Фото із сайту ukrposhta.ua.

путін: «Уявляєте? Школярів на визволених (окупованих!) теориторіях раніше вчили так, що вони нічого не знають про кримський міст!»

99% випускників в Україні знають історію краще за кремлівського пуйла

У володимира путіна вже зовсім погано з кукухою. 1 вересня він школярам в окупованому Кенігсбергу заявив, що України до Леніна і не існувало.

І це притому, що москву заснували через пів тисячі років після того, як було засновано Київ. А Пєтєрбург був болотом ще тисячу років після того, як постала найбільша в тогочасній Європі держава – Київська Русь.

Він у своїй промові з напускним здивуванням вказував: «Уявляєте? Школярів на визволених (окупованих!) теориторіях раніше вчили так, що вони нічого не знають про кримський міст!»

Отут не наполягатиму.

1 вересня він школярам в окупованому Кенігсбергу заявив, що України до Леніна і не існувало.

Хоча знаю, що 99% випускників в Україні знають історію краще за путіна. А мій 8-річний син вже за кримський міст знає і все запитує, коли ми по ньому вжаримо. Але якщо якийсь першокласник і не знає – не наполягайте.

Реклама Google

Навіщо дітям дурні знання? Коли вони через 10 років здаватимуть ЗНО, ніякого кримського мосту вже багато років не буде. То воно їм треба?

Хіба, як варіант, міст називатиметься Таманським і вестиме на українську Кубань і до дружніх північнокавказьких республік Дагестану, Ічкерії та Інгушетії.

Віктор БОБИРЕНКО, політолог, блогер.

Читайте також на volyn.com.ua: ««Какая разніца?» – і радянський воїн став... воїном ЗСУ (Фото)​».

Telegram Channel