Курси НБУ $ 41.18 € 48.66

КАША ВАША— ЇЖА НАША?

«Ми звикли супи готувати з додаванням різноманітних круп. А про те, що крупу можна додавати і в борщ, особливо тоді, коли нема можливості готувати його із м’ясом, я довідалася від самої Ніни Матвієнко, нашої знаменитої співачки...

«Ми звикли супи готувати з додаванням різноманітних круп. А про те, що крупу можна додавати і в борщ, особливо тоді, коли нема можливості готувати його із м’ясом, я довідалася від самої Ніни Матвієнко, нашої знаменитої співачки.

Вона поділилася маминим досвідом: щоб борщ був ситнішим і смачнішим, додає до нього ложку манної крупи.
Кілограм манки на Варшавському ринку в Луцьку коштує 3.20, на Північному і Центральному — рівно 3. Так само й пшенична крупа: 2.50—3.00, рис — 3.00—3.70, гречка — 5.20—5.30, пшоно — 3.70—4.00, вівсяна — 3.60—4.00, ячна — 2.50, перлова — 2.50, вермішель найпоширеніших сортів — 2.80—3.25, цукор — 3.10—3.40.
Об’їздивши три луцьких базари у пошуках дешевших і якісних товарів, переконалася, що не гроші є найбільшою цінністю, а втрачений час»,— написала до редакції наша постійна читачка Галина Рудюк.
Telegram Channel