Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
На Волині, Рівненщині та Житомирщині підрозділи спеціального призначення відпрацьовують ліквідацію ДРГ

Вистоїмо!

Фото armyinform.com.ua.

На Волині, Рівненщині та Житомирщині підрозділи спеціального призначення відпрацьовують ліквідацію ДРГ

Такі навчання необхідні для підтримки боєздатності підрозділів системи МВС у районах відповідальності та бойового злагодження із силами Тероборони ЗСУ

На Житомирщині, Рівненщині та Волині тривають тактико-спеціальні навчання підрозділів НГУ, ДПСУ, НПУ та ТРО.

Про це повідомили на сайті офіційного вісника міністерства оборони АрміяINFORM.

Сьогодні, 7 вересня, відпрацьовувалася активна фаза навчань, участь в яких взяли бійці Нацгвардії, Держприкордонслужби, Нацполіції спільно з Силами територіальної оборони ЗСУ.

Відповідно до легенди навчань, правоохоронці та військові відпрацювують питання інженерного облаштування оборонних позицій, а саме мінування територій.

Тактико-спеціальні навчання підрозділів МВС та сил ТРО проходять в регіонах, які межують з РБ.

Відповідно до легенди навчань, правоохоронці та військові відпрацювують питання інженерного облаштування оборонних позицій, а саме мінування територій. Окрім того, підрозділи спільно тренуються проводити визволення територій від сил і засобів противника та відбивати його контрнаступальні дії.

Разом з основними навчальними маневрами, підрозділи спеціального призначення також відпрацьовують виявлення, блокування та ліквідацію збройних груп та ДРГ.

Зазначимо, що такі навчання необхідні для підтримки боєздатності підрозділів системи МВС у районах відповідальності та бойового злагодження із силами Тероборони ЗСУ.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel