Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Подоляк розповів, що буде з Кремлем, коли Україна звільнить Донецьк і Луганськ

Вистоїмо.

Фото Еспресо.TV.

Подоляк розповів, що буде з Кремлем, коли Україна звільнить Донецьк і Луганськ

Радник керівника Офісу президента зазначив, що так звана теперішня кремлівська еліта буде боятися покарання за злочини проти України

Якщо впаде Луганськ і Донецьк, у російській політичній еліті почнеться незворотний процес трансформації.

Про це в інтерв'ю 24 каналу заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Щоб побачити обличчя людей, які будуть фантастично налякані, за це треба воювати зокрема.

«Якщо впаде Луганськ і Донецьк, ви побачите, як швидко впадуть багато людей, які просто зникнуть, багато людей у російській політичній еліті. І там почнеться вже незворотний процес трансформації, навіть не треба буде чекати на закінчення війни – він почнеться саме з падіння Луганська чи Донецька», - наголосив він.

Більш того Подоляк зазначив, що так звана еліта буде боятися покарання за злочини проти України.

«Щоб побачити обличчя людей, які будуть фантастично налякані, за це треба воювати зокрема. Щоб ці всі люди, це ірраціональне зло, були покарані ... Треба подивитися, як ці люди по-звірячому боятимуться відповідальності й розумітимуть, що відповідальність вже точно їх дістане», - додав радник керівника Офісу президента.

Подоляк зазначив, що дуже хоче аби одна з ключових поразок РФ була в Донецьку та Луганську, оскільки тоді Кремль буде зовсім інакше сприймати те, що відбувається й вимоги України, пояснив Подоляк. «А серед наших вимог, детально скажу пропозиція, але це не пропозиція, а ультимативна вимога видати нам всіх людей, незалежно від того громадянами якої країни вони є, які створювали злочини, зокрема юридичного характеру», - зауважив радник керівника ОПУ.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel