Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські рятувальники уночі допомагали багатодітній родині й пасажирам автобуса

Близько першої години ночі автівка, якою керував батько трьох дітей, загрузла на розмитій дорозі.

Фото: ДСНС у Волинській області.

Волинські рятувальники уночі допомагали багатодітній родині й пасажирам автобуса

Витягали транспортні засоби, які загрузли через затяжні опади

На Волині упродовж ночі рятувальники двічі допомагали водіям транспортних засобів, інформує пресслужба ДСНС у Волинській області.

21 вересня близько 1-ої години ночі рятувальники 7 ДПРЧ міста Володимира відбуксували легковий автомобіль з розмитої дощем дороги біля села Дарницьке Володимирського району. У легковику перебувало подружжя з трьома дітьми віком 4, 6 і 12 років. Рятувальники відтягнули автомобіль на стійку ділянку дороги й пояснили людям, які заблукали, як дістатися до найближчого населеного пункту.

Близько 1-ої години ночі рятувальники міста Володимира відбуксували легковий автомобіль з розмитої дощем дороги біля села Дарницьке Володимирського району. У легковику перебувало подружжя з трьома дітьми віком 4, 6 і 12 років. Крім того, витягнули рейсовий автобус, у якому перебувало 30 пасажирів.

 

 

 

Ще одне прохання про допомогу на дорозі надійшло до служби 101 о 03:33: , забуксував на узбіччі вулиці Івана Франка в місті Устилузі. Рятувальники 7 ДПРЧ м. Володимира відтягнули транспортний засіб на стійку ділянку автодороги.

Читайте також: «У Луцькому районі рятувальники вранці гасили автівку»

Telegram Channel