Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
ЗСУ сьогодні знищили ракету і безпілотники окупантів - Генштаб

Так тримати!

Фото: Генштаб ЗСУ.

ЗСУ сьогодні знищили ракету і безпілотники окупантів - Генштаб

За добу підрозділи наших військ відбили атаки противника в районах населених пунктів Куп’янськ, Веселе, Зайцеве, Курдюмівка та Бахмутське

Для підтримки дій наземних угруповань авіація Сил оборони завдала 32 удари по ворожих позиціях. Підтверджено ураження 17 районів зосередження живої сили і військової техніки противника, 4 опорних пунктів, 10 позицій зенітних ракетних комплексів та одного складу з боєприпасами. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони знищили одну крилату ракету і 3 БпЛА ворога. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 21 вересня.

Підтверджено ураження 17 районів зосередження живої сили і військової техніки противника, 4 опорних пунктів, 10 позицій зенітних ракетних комплексів та одного складу з боєприпасами.

Ракетні війська і артилерія завдали вогневого ураження по 22 об’єктах противника - зокрема по 7 пунктах управління різного рівня та 13 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки. В зону ураження потрапили склади боєприпасів, об’єкти ППО та понтонні переправи окупантів.

Загальні втрати ворога наразі уточнюються.

Читайте також: «Знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю - чи добровільно, чи за мобілізацією» - Залужний.

Telegram Channel