Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Сестрички з Павлівської громади зібрали 17,5 тисяч на ЗСУ

Маленькі волонтерки розповіли, що мріють купити для бійців щось «потужне».

Фото bug.org.ua.

Сестрички з Павлівської громади зібрали 17,5 тисяч на ЗСУ

Спочатку не байдужі дівчатка спродали весь домашній виноград та майже усі помідори з маминої грядки. Однак цього їм виявилось замало. У них з’явилося бажання заробити ще більше коштів для бійців. Тоді вони вирішили зайнятися тим, що вміють найкраще – співати

8-річна Валентинка і 6-річна Злата Рода із села Самоволя Павлівської громади організували збір грошей для військових. Маленькі волонтерки ходять від будинку до будинку, по кафе і закладах торгівлі, співаючи патріотичних пісень. Усі зароблені гроші, а це – 17,5 тисяч гривень, віддадуть місцевій волонтерці.

Сестрички 8-річна Валентинка і 6-річна Злата Рода дуже люблять співати. Особливо патріотичних пісень, які прославляють військових і надихають на боротьбу й перемогу. А ще дуже переживають за бійців на передовій і за долю рідної країни. Саме тому вирішили допомогти місцевій волонтерці Тетяні Грицюк у зборі коштів для ЗСУ.

Спочатку сестрички ходили від хати до хати у рідному селі, не оминали і місцеві магазини. І всюди співали по кілька сучасних патріотичних пісень, яких знають близько двадцяти. Потому вирішили завітати і на Павлівку.

Спочатку сестрички ходили від хати до хати у рідному селі, не оминали і місцеві магазини. І всюди співали по кілька сучасних патріотичних пісень, яких знають близько двадцяти. Потому вирішили завітати і на Павлівку. І всюди їх привітно і радісно зустрічали й залюбки жертвували кошти на хорошу справу. Тим паче, що вони не просили грошей, а заробляли їх.

Поспівати дівчатка вирішили і для працівників місцевого військомату. Військовослужбовці із задоволенням слухали чуттєві пісні, і долучилися до збору грошей для своїх побратимів.

 

 

 

У коментарі журналістам БУГу маленькі волонтерки розповіли, що мріють купити для бійців щось потужне. Наприклад, танк, або автомобіль. Хоча для початку придбають кілька рацій чи комплектів термобілизни.

6-річна Злата зауважила, що допомагати вирішила, адже переживає за бійців, які сплять на холодній землі і щосекунди ризикують своїми життями.

«Я сплю в теплому ліжечку і живу в комфортних умовах мирним, спокійним життям. І це все завдяки військовим. А от їм там погано. Страшно. Не зручно. Холодно. І дуже небезпечно. Тому їм потрібно помагати. І робити це постійно», – наголосила другокласниця.

Читайте також: «Патріотизм діти тепер всотують «із повітря»: колонка мами 4-х дітей»

Реклама Google

Telegram Channel