Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Горохівщина сердечно подякувала за працю освітянам, музикантам і бібліотекарям

Віктор Годик: «Війна закінчиться перемогою України, а вчительська зоря, краса музики, мудрість книг - вони вічні».

Фото Володимира Братчуна.

Горохівщина сердечно подякувала за працю освітянам, музикантам і бібліотекарям

Представники цих шанованих професій традиційно по-родинному зустрілися в сесійному залі Горохівської міської ради з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, Дня працівників освіти і Міжнародного дня музики

 - Ми гордимося цією мудрою, натхненною, шанованою когортою особистостей. Вони – гордість Горохівщини, мудрість і надія країни. Усі вони воюють з ворогом кожен на своєму місці. Їхня підтримка відчутна у словах, в щоденній праці, у волонтерській діяльності, - каже Горохівський міський голова Віктор Годик. - Війна закінчиться перемогою України, а вчительська зоря,  краса музики, мудрість книг - вони вічні. Я вдячний усім цим людям за віру, за підтримку, за все, що вони щодня роблять кожен на своєму місці задля миру в рідній Україні. З цими почуттями, в такій аурі цьогоріч ми вітали краян.

 

 - Щодня спілкуюся з своїми колегами і захоплююся ними. У мирні дні ми почувалися дружним товариством однодумців, освітянською родиною, а коли почалася війна, вчителі разом із дітьми й батьками стали ще й єдиним волонтерським фронтом проти ворогів, - поважає й гуртує колег хорошими справами, ідеями голова об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки територіальних громад Євгенія Карп’як.

На їхню честь них і всіх, хто береже музику і книги, пані Євгенія написала змістовний сценарій цієї творчої зустрічі. Її ведучими були юні Валентина Шевчук і Станіслав Шевчук.

 

 На їхню честь них і всіх, хто береже музику і книги, пані Євгенія написала змістовний сценарій цієї творчої зустрічі. Її ведучими були юні Валентина Шевчук і Станіслав Шевчук. Мовлені ними слова торкалися до сердець щирістю, а зворушливими дарунками були квіти й нагороди.

 

 
 

  Грамоти й Подяки за успіхи на професійних нивах вручили лідер територіальної громади Віктор Годик, начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Ігор Довмат, головний спеціаліст відділу освіти Горохівської міської ради Тетяна Ничипорук, голова об’єднаної профспілкової організації Євгенія Карп’як.

Сердечні віншування миру й усіх гараздів усім адресував начальник відділу культури Горохівської міської ради Олександр Шепшелей.

 

 Сонечками на цій скромній урочистості бачилися діти. Про свої мрії про мир і улюблених наставників дзвінко щебетали, розповідали патріотичним піснями вихованці ЗДО «Сонечко», учні Горохівського ліцею №2 Дана Рощина та Емма Дрина, учні Горохівського ліцею №1, вихованки Горохівського Будинку дитячої та юнацької творчості Марія Притулюк і Наталія Молочник, представниця Горохівської музичної школи Катерина Стецюк. Пісню «Непереможна Україна» символом непохитної віри подарували працівники галузі культури.

Скорботою згадали загиблих захисників України.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel