Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Окупанти на деяких напрямках залишають позиції - ОК «Південь»

Переможемо!

Фото: Генштаб ЗСУ.

Окупанти на деяких напрямках залишають позиції - ОК «Південь»

Російські війська на півдні намагаються оборонятися, але на деяких напрямках змушені відступати

«Ворог намагається оборонятися, але на деяких напрямках змушений відступати, залишаючи позиції. Не маючи успіху на лінії фронту, продовжує техногенний шантаж, вогневий та психологічний тиск на мирне населення тилових регіонів», - повідомили в ОК «Південь» у зведенні станом на 14 годину.

Як зазначили у командуванні, «положення, склад та стан ворожих підрозділів суттєво корегується впливом наших сил».

Ворог намагається оборонятися, але на деяких напрямках змушений відступати, залишаючи позиції.

Так, українській війська, як зазначається, продовжують вогневий контроль окупованої території, здійснюючи ураження районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, його пунктів управління та логістичних об’єктів.

«Наші ракетно-артилерійські підрозділи виконали 196 вогневих завдань, забезпечуючи підтримку просування військ», - зазначили у командуванні.

Там також нагадали, що опівдні, в Бериславському районі Херсонщини ворожий штурмовик Су-25 збитий нашим зенітно-ракетним підрозділом і уточнили, що це сталося «при спробі нанесення авіаційного удару по наших позиціях».

Остаточні втрати ворога у живій силі, озброєнні та техніці дорозвідуються.

Також в ОК «Південь» вказали, що в Чорному морі шторм поступово зменшує потужність, а потужність ракетного потенціалу, виведеного ворогами на бойове чергування трьома надводними і двома підводними носіями «Калібрів», дорівнює 32 одиницям.

Читайте також: Повітряні сили збили ворожий штурмовик Су-25 на Херсонщині.

Реклама Google

Telegram Channel