Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Проводжали, стоячи на колінах»: на Волині в останню дорогу провели досвідченого воїна (Фото)

Герої не вмирають...

Фото facebook.com.

«Проводжали, стоячи на колінах»: на Волині в останню дорогу провели досвідченого воїна (Фото)

Турійчани віддали данину шани загиблому захиснику України Юрію Павліку

Герой загинув під час ворожого обстрілу при виконанні бойового завдання 2 жовтня на Харківщині, поблизу населеного пункту Першотравневе.

Про це інформують на сторінці «Турійська територіальна громада: сьогодення» у фейсбук.

Сім місяців пліч-о-пліч з побратимами рядовий Юрій проходив важкі стежки пекельних битв здавалося б на межі людських можливостей. 

«Ім’я турійчанина Юрія Павліка назавжди вписане в історію України, як захисника і Героя. Він обрав важкий шлях воїна: у складі миротворчих військ брав участь в Іраці, був учасником АТО/ООС, став на захист країни у перший же день повномасштабної російсько-української війни. Сім місяців пліч-о-пліч з побратимами рядовий Юрій проходив важкі стежки пекельних битв здавалося б на межі людських можливостей. В останню земну дорогу провести захисника України зійшлася велика кількість людей. Вулицями рідного селища військові на плечах пронесли востаннє тіло нашого земляка, якого турійчани проводжали, стоячи на колінах. У Свято-Троїцькому храмі священники Турійського деканату спільно із вірянами піднесли молитви за спокій душі загиблого. На честь Героя в момент поховання прозвучав Гімн України та військовий салют», – йдеться у дописі.

 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут

Реклама Google

Telegram Channel