Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Укрпошта» відкрила передзамовлення на марку «Кримський міст на біс!»

Зображення поштової марки із пожежею на Керченському мості, 8 жовтня 2022 року в центрі Києва, Україна.

KYIV, UKRAINE - OCTOBER 08: People pose for photographs in front of a picture of a postage stamp showing an artists impression of the Kerch bridge on fire on October 8, 2022 in central Kyiv, Ukraine. A large fire on the only crossing between the occupied Crimean peninsula and Russia was caused by a lorry explosion, Russian officials say. In recent weeks, Ukraine has made significant gains in the east and south of the country, taking back areas once held by Russia during the 7-month-long war. (Photo by Ed Ram/Getty Images)

Фото: Getty Images.

«Укрпошта» відкрила передзамовлення на марку «Кримський міст на біс!»

Номінальна вартість 18 гривень

Як повідомляє пресслужба поштового оператора, тираж марок становитиме 7 млн екземплярів.

«Оскільки до України прикуті погляди мільйонів людей з усього світу, і не всі вони розуміють значущість Кримського моста для Росії та важливість його пошкодження для перебігу українсько-російської війни, на ескізі зображено сцену з відомого фільму. До того ж марка містить декілька яскравих деталей: недопалок у руках у героїні як натяк на те, що останнім часом окупанти потерпають від куріння у заборонених місцях; автівка окупантів, що летить у прірву, гублячи награбоване; Байрактар, що «ненавмисне» пролітає над мостом; розбитий ворожий танк», — повідомили в «Укрпошті».

– Марка містить декілька яскравих деталей: недопалок у руках у героїні як натяк на те, що останнім часом окупанти потерпають від куріння у заборонених місцях; автівка окупантів, що летить у прірву, гублячи награбоване; Байрактар, що «ненавмисне» пролітає над мостом; розбитий ворожий танк», — повідомили в «Укрпошті».

Автор випуску — український художник-живописець Юрій Шаповал.

Замовити можна ТУТ.

Читайте також: «У центрі Копенгагена на малюнок про Україну клали гроші»

Реклама Google

Telegram Channel