Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Побажання миру своїм колегам, захисникам і захисницям України адресують рожищенські жінки-поліцейські

Фото ілюстративне.

Побажання миру своїм колегам, захисникам і захисницям України адресують рожищенські жінки-поліцейські

Нехай віншування з святами Покрови Пресвятої Богородиці, з Днем козацтва і Днем захисників і захисниць України линуть справжнім чоловікам і офіцерам із колективу відділу поліцейської діяльності №1 (м. Рожище) Луцького районного управління поліції ГУНП України у Волинській області

Шановні колеги! Ми вдячні Вам за те, що поруч Вас, сильних, надійних, інтелігентних, ми завжди почуваємося жінками. Цінуємо Вас за Вашу порядність, за те, що цінуєте дружбу і гідність, любите свої сім’ї і родини і шануєте нелегку службу. 

Здоров’я Вам зичимо міцного, професійних зірок на погонах і щастя в серцях, любові від найдорожчих людей, вдячності й авторитету. 

Через газету «Волинь» неймовірно хочеться сказати Вам ці слова поваги під мирним небом  України! Нехай сьогодні вони линуть від нас усіх на передову, до її захисників і захисниць, а найгарнішим буде побажання повернення додому з перемогою!

Неймовірно хочеться сказати Вам ці слова поваги під мирним небом  України! Нехай сьогодні вони линуть від нас усіх на передову, до її захисників і захисниць, а найгарнішим буде побажання повернення додому з перемогою!

Миру нам усім в найкращій і найсильнішій у світі країні-Україні! 

З повагою жінки відділу поліцейської діяльності №1 (м. Рожище) Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області

А в дарунок прийміть від нас цю пісню:

Читайте також: «Сьогодні у Рожищі осінь дарує своє золото вродливій поліцейській».

Telegram Channel