Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
60-річний львів’янин підтримував путіна і пропаганду війни: його судили

Зловмиснику винесли вирок.

Фото zaxid.net.

60-річний львів’янин підтримував путіна і пропаганду війни: його судили

Ігор Сергієнко визнав свою вину і отримав умовний термін покарання

Франківський районний суд міста Львова визнав винним 60-річного львів’янина Ігоря Сергієнка у пропаганді війни та призначив йому умовний термін покарання. Пенсіонер у соцмережі «Однокласники» розповсюджував дописи антиукраїнського змісту та підтримував агресію Росії. Відповідний вирок суд ухвалив 4 листопада, передає zaxid.net.

Чоловік у забороненій в Україні соцмережі «Однокласники» розповсюджував матеріали із публічними закликами до агресивної війни та до розв’язування воєнного конфлікту.

Вироком суду чоловікові призначили три роки позбавлення волі, однак звільнили від відбування покарання на іспитовий строк два роки. Також у нього конфіскували ноутбук, з якого велася активна діяльність в інтернеті.

За матеріалами справи, чоловік у забороненій в Україні соцмережі «Однокласники» розповсюджував матеріали із публічними закликами до агресивної війни та до розв’язування воєнного конфлікту. Відповідні дописи він поширював після початку повномасштабного вторгнення РФ – з 1 березня до 16 квітня 2022 року.

Прокурор подав до суду угоду про визнання винуватості, укладену між ним та підсудним. Суд затвердив угоду, взявши до уваги, що сторони врахували ступінь тяжкості вчиненого кримінального правопорушення, дані на особу обвинуваченого та його щире каяття у вчиненому.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel