Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Ексголова «Укрексімбанку», який нападав на журналістів, став керівником держкомпанії

Євген Мецгер.

Фото ZN.UA.

Ексголова «Укрексімбанку», який нападав на журналістів, став керівником держкомпанії

Мецгер останнім часом розробляв нові іпотечні програми від уряду

Наглядова рада ПрАТ «Українська фінансова житлова компанія» («Укрфінжитло») вчора, 11 листопада, призначила Євгена Мецгера головою правління. Про це йдеться у системі розкриття інформації НКЦПФР.

Співробітники «Укрексімбанку» вчинили напад на журналістів програми «Схеми» під час запису інтерв'ю з тодішнім головою банку Євгеном Мецгером.

Нагадаємо, що раніше він був головою правління державного «Укрексімбанку», якого звільнили з посади через скандал з нападом на журналістів програми «Схеми». 

Про це пише ZN.UA.

Повідомлялось, що співробітники «Укрексімбанку» вчинили напад на журналістів програми «Схеми» під час запису інтерв'ю з тодішнім головою банку Євгеном Мецгером. При цьому журналісти запитували про кредит на $60 млн під заставу спірного ТРЦ SkyMall фірмам маловідомого бізнесмена, чия компанія вела діяльність в окупованому Донбасі та сплачувала податки окупаційній владі. Після скандалу з журналістами він написав заяву про звільнення.

Як писало ZN.UA ексголова правління «Укрексімбанку» Євген Мецгер, який зганьбив себе, ще й року не минуло, до недавнього часу сидів поруч із першою віцепрем'єркою Юлією Свириденко на засіданнях і розробляв нові іпотечні програми від уряду. Про це писала Юлія Самаєва, редакторка видання, у статі «Що не так із націоналізацією «Альфи».

Реклама Google

Telegram Channel