Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Обрати в НОК представників ОПЗЖ – це скотська неповага до тих, хто на фронті, – Порошенко

Петро Порошенко бере участь у щорічному Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі.

Фото eurosolidarity.org.

Обрати в НОК представників ОПЗЖ – це скотська неповага до тих, хто на фронті, – Порошенко

П'ятий Президент у Галіфаксі заявив журналістам, що скандал навколо виборів у Національний олімпійський комітет обурливий і демонструє неповагу до тих, хто зараз воює на фронті

«Я думаю, що Україна нарешті почала напрацьовувати певний імунітет проти таких скотських, неповажних до людей, які зараз воюють, кроків окремих інституцій», – сказав Порошенко, передає eurosolidarity.org.

«У мене є питання до членів делегацій, які обирали – скажіть, це народ вам сказав саме таких негідників вибирати? Чи це корупція? Що це було?», – обурився Петро Порошенко. 

Давайте повчимося гідному вчинку наших героїв, викинемо з парламенту цих горе-провокаторів, які пробралися в Національний олімпійський комітет.

«Я хочу привітати вчинок Андрія Шевченка, він повів себе дуже гідно, дуже достойно. У мене є друге питання до Верховної Ради – слухайте, а може нам повчитися? Може, ви поясните своїм виборцям, яким це чином у нас депутат ОПЗЖ очолює комітет свободи слова?», – зауважив п’ятий Президент. 

«Це – п’ята колона росії, яка забрала в нас стільки крові, вони були провокаторами. Я хочу нагадати, що ще 9 місяців тому вони всі стверджували, що в Україні громадянська війна. Що в Україні немає російських військ. Що війну розпочали українці і особисто Порошенко. А вони в той час їздили до москви, і намагаються на сьогоднішній день «ловити свою рибку в мутній воді», – говорить Порошенко. 

«Давайте повчимося гідному вчинку наших героїв, викинемо з парламенту цих горе-провокаторів, які пробралися в Національний олімпійський комітет. Думаю, це дуже просто», – резюмує Порошенко.

Як відомо, п‘ятий Президент України Петро Порошенко бере участь у щорічному Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі.

Головною темою Міжнародного безпекового форуму у Галіфаксі є триваюче вторгнення росії в Україну. У рамках Форуму запланований виступ Петра Порошенка на тему зміцнення антипутінської коаліції, постачання західних озброєнь до України та підтримки членства України в НАТО.

У роботі Форуму беруть участь, зокрема, міністр оборони США Ллойд Остін, міністр оборони Канади Аніта Ананд, а також вище військове керівництво країн-членів НАТО та очільники найбільших компаній з виробництва озброєння.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel