Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Волинській журналістці люди розповідають більше секретів, ніж священнику на сповіді (Відео)

Катерино Василівно, нехай кожен день буде сонячним!

Фото з особистого архіву іменинниці.

Волинській журналістці люди розповідають більше секретів, ніж священнику на сповіді (Відео)

Сьогодні вона може вдягнути модний капелюшок, а завтра – стильні кеди. У нинішній номер газети напише чуттєву історію кохання, а в наступний – драматичну сповідь наркозалежного волинянина

Заради класного матеріалу  може пішки долати кілометри навіть у жахливу погоду! Працелюбність та завзятість цієї журналістки дивують і надихають. Її репортажі із віддалених сіл Волині не менш яскраві, ніж із Риму та Парижа! 

Вітаємо Катерину Зубчук з Днем народження!

Вона бачила посмішки і сльози, співчувала, раділа, слухала найпотаємніше... Чому їй довіряють навіть незнайомці, важко сказати. Це схоже на магію, що з'являється після багатьох років тяжкої праці. А ще колись їй освітчились у коханні... кров'ю! І це неймовірно.

Заслуженого журналіста України Катерину Зубчук молоді колеги інколи позаочі називають Катеринка, бо їй це пасує. Тож ми щиро вітаємо Катерину Василівну з Днем народження і бажаємо вивідати історію кохання у Валерія Злужного після перемоги України!

Дякуємо за Любов до Журналістики!

Читайте також: «Пів століття у «Волині»: донька ветерана Другої світової не думала, що доведеться писати про життя людей ще й у війну».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel