Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Ситуація на кордоні з білоруссю станом на ранок 25 листопада

Віримо в ЗСУ!

Фото ілюстративне.

Ситуація на кордоні з білоруссю станом на ранок 25 листопада

275-й день опору країні-терористу, яка прагнучи залишити нас без світла, сама занурює себе в непроглядну темряву та морок

Про обстановку на кордоні Камінь-Каширського району Волині з рб повідомила у Facebook голова Камінь-Каширської районної державної військової адміністрації Ольга Ващук.

На кордоні – без змін. Усе спокійно.

«Шановні краяни, отримую від вас безліч дзвінків і повідомлень щодо енергопостачання. Розумію ваш розпач, адже саме від електрики залежні наші побутові та особисті потреби. Однак, жодних повноважень чи важелів впливу на процеси відключень/підключень із боку влади немає та не може бути. Ви самі бачите ситуацію, в якій опинилася вся країна, оцінюєте її масштаби.

Системі не вистачає потужностей, аби технічно запустити і критичну інфраструктуру, і споживачів одразу. Тому енергетики роблять це поступово. Вони – Герої, які працюють на виснаження. Адже зберігати керованість цілої «енергомашини» після таких атак – неймовірно складно. Тому наберімося терпіння та будьмо вдячними!

Щоб легше долати тимчасові незручності, в районі функціонують «Пункти Незламності», де можна перечекати негоду, скористатися інтернетом, зарядити гаджети, поспілкуватися. Користуйтеся такою можливістю!

На кордоні – без змін. Усе спокійно.

Бережіть один одного! Тримаймося!» - йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Стіна на кордоні із білоруссю на Волині: скільки вже побудували».

Реклама Google

Telegram Channel