Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
путін цинічно про втрати рашистів на війні: «У росії в ДТП і від алкоголю гинуть по 30 тисяч людей»

І коли цей кровопивця нап’ється вдосталь нашої крові і крові своїх?

Фотоколаж із сайту ukr.net.

путін цинічно про втрати рашистів на війні: «У росії в ДТП і від алкоголю гинуть по 30 тисяч людей»

«Так життя складається»

Президент росії володимир путін зробив вигляд, що він не має стосунку до смертей російських солдатів у розв'язаній ним війні, і порівняв втрати на фронті зі смертями в аваріях на дорогах і від алкоголю.

Про це йдеться у відеозапису спілкування путіна з «матерями військових», інформує «Українська правда».

«Звісно, це величезна трагедія (смерть рідної людини. – Ред.). Це порожнеча, яку нічим не заповнити, коли немає близької людини, тим більше сина.

Але, ви знаєте, що мені на думку спадає: у нас у ДТП гинуть приблизно 30 тисяч людей, від алкоголю – приблизно стільки ж. Буває, на жаль. Так життя складається. Життя – складне й багатогранне, складніше, ніж десь у папірцях написано.

Знаєте, що мені на думку спадає: у нас у ДТП гинуть приблизно 30 тисяч людей, від алкоголю – приблизно стільки ж. Буває, на жаль. Так життя складається.

Ми ж усі під Господом, під Аллахом, під Христом, я не знаю – усі, хто вірить у вищі сили, це неважливо, якої людина релігії дотримується, – ми всі смертні, ми всі під Господом. І ми коли-небудь із цього світу всі підемо. Це неминуче. Питання в тому, як ми жили».

Нагадаємо, 25 листопада президент рф володимир путін провів зустріч нібито з матерями військових, які беруть участь в агресії проти України, однак ЗМІ встановили, що жінок для цієї зустрічі ретельно підбирали серед чиновниць і представниць провладних структур. 

Реклама Google

Раніше повідомлялося, що представниць «Ради матерів і дружин» не покликали на зустріч путіна з матерями військових, що планувалася на 27 листопада, чим у цій організації відкрито обурилися.

росія на чолі з володимиром путіним почала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого, постійно змінювала свою мотивацію та цілі, не визнавала свої загарбницькі наміри й втрати.

Наприкінці жовтня путін заявив, що втрати російської сторони на полі бою в 10 разів менші, ніж в України. Згодом президент України Володимир Зеленський, заявив, що втрати росіян у війні перевищують втрати української армії приблизно в 10 разів.

За даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 25 листопада, за 9 місяців війни проти України Росія втратила на фронті 86 150 військовослужбовців.

Читайте також на volyn.com.ua: «Срати, ґвалтувати, красти: чому рашисти не вміють інакше».

Telegram Channel