Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Матч №29: Камерун та Сербія забили 6 м'ячів (Відео)

Тепер мільйони хлопчиків по всьому світу намагатимуться повторити гол Абубакара. Це було філігранно!

Фото із сайту fifa.com.

Матч №29: Камерун та Сербія забили 6 м'ячів (Відео)

Але переможця так і не виявили – 3:3!

Чемпіонат світу. Груповий етап. Група G. 2-й тур. Камерун – Сербія – 3:3 (1:0 – Кастелетто, 29 хв.; 1:1 – Павлович, 45+1; 1:2 – Мілінкович-Савіч, 45+3; 1:3 – Мітрович, 53; 2:3 – Абубакар, 63; 3:3 –  Чупо-Мотінг, 66).

Збірна Камеруну до цієї зустрічі програла 8 матчів поспіль на чемпіонатах світу. На ЧС-2014 Камерун поступився Бразилії (1:4), Хорватії (0:4) та Мексиці (0:1), на ЧС-2010 – Нідерландам (1:2), Данії (1:2) та Японії (0: 1), на ЧС-2002 – Німеччині (0:2). Востаннє на такому рівні вдалося обіграти ще Саудівську Аравію у 2002-му (1:0).

Сербія у стартовій зустрічі змагалася з командою Бразилії. Зірковій атаці європейської збірної абсолютно нічим не вдалося потривожити Аллісона, а пентакампеони зусиллями Рішарлісона організували два голи у ворота Вані Мілінковіча-Савіча. Перед очною зустріччю Сербія розглядалася як фаворит, але навряд чи хтось здивувався б якомусь іншому результату. Результати у Катарі нас до цього вже привчили, інформує sport.ua.

У першому таймі команда Драгана Стойковича більше контролювала м'яч, але особливо небезпечних моментів біля воріт африканської збірної тривалий час не створювала. Камерун забив першим, вдало розігравши стандарт. Після навісу з кутового захисника «Нанта» Шарль Кастеллетто залишився один на дальній штанзі і забив перший гол своєї збірної на цьому мундіалі.

Реклама Google

Перша частина матчу добігала кінця, але серби раптово перевернули хід зустрічі та забили два голи «у роздягальню».

На першій компенсованій хвилині до першого тайму захисник «РБ Зальцбурга» Страхіня Павлович відгукнувся на навіс зі штрафного від Душана Тадича. А за кілька хвилин серби вийшли вперед. Сергій Мілінкович-Савич після передачі Андрія Живковича точно пробив з-за меж штрафного майданчика.

Перевага Сербії у початку другого тайму також була помітною, вже на 53-й хвилині рахунок став 3:1. Живкович знову відзначився асистом, цього разу забити вдалося нападникові «Фулхема» Олександру Мітровичу.

Здавалося, що на цьому зустріч можна закривати, але збірна Камеруну не змирилася з поразкою.

Здавалося, що на цьому зустріч можна закривати, але збірна Камеруну не змирилася з поразкою.

У період з 64-ї по 66-ту хвилини африканська команда двічі результативно спіймала захист сербів під час створення штучного положення поза грою. Спочатку віч-на-віч вибіг Венсан Абубакар, який елегантно перекинув воротаря сербів – 2:3.

А згодом нападник «Аль-Насра» сам асистував Максіму Чупо-Мотінгу з «Баварії» – 3:3.

Турнірна таблиця групи G:

Збірна І В Н П З:П Очки
1. Бразилія 1 1 0 0 2:0 3
2. Швейцарія 1 1 0 0 1:0 3
3. Камерун 2 0 1 1 3:4 1
4. Сербія 2 0 1 1 3:5 1

У другому матчі ігрового дня у цьому квартеті зіграють збірні Бразилії та Швейцарії. Переможець матчу може забезпечити собі місце в плей-офф вже після другого туру, інші команди за будь-яких розкладів залишаться з шансами на 1/8 фіналу.

Читайте також на volyn.com.ua: «Матч №28: Німеччина врятувалась у матчі з Іспанією і ще має шанс на чемпіонство».

Telegram Channel