Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Сьогодні осінь розцвітає хризантемами для горохівчанки Оксани Щерблюк

З роси і води Вам, імениннице!

Фото: Facebook.

Сьогодні осінь розцвітає хризантемами для горохівчанки Оксани Щерблюк

30 листопада настає особливим днем для всіх, хто знає горохівчанку, директорку ПП «Макс Ком», депутатку Горохівської міської ради Оксану ЩЕРБЛЮК: на честь її іменин осінь ще розцвітає барвистими хризантемами, а люди обдаровують цю вродливу жінку золотом своїх почуттів

Дорога наша берегине! Шановна Оксано Володимирівно!

Щиро вітаємо Вас із сокровенним святом! Із вдячністю кажемо: щодня Ви обіймаєте своєю материнською любов’ю велику чудову родину, множите на рази прегарні почуття для друзів, є господинею в своєму гостинному домі і на великому підприємстві,  розумієте й знаходите можливість підтримати кожного, хто потребує допомоги, займаєтеся меценатством на духовній і просвітницькій нивах рідного краю… Хороші справи робите безкорисливо, хліборобські дні плануєте мудро, про все говорите відверто, власну думку відстоюєте аргументовано…

А ще ж є неймовірна жіночність, чарівна усмішка, хист бути душею кожного добропорядного товариства, інтелігентність, успадкована від добропорядних батьків, захоплення українським мистецтвом, зенітна повага до долі народитися українкою й жити з Україною в серці.

А ще ж є неймовірна жіночність, чарівна усмішка, хист бути душею кожного добропорядного товариства, інтелігентність, успадкована від добропорядних батьків, захоплення українським мистецтвом і зенітна повага до долі народитися українкою й жити з Україною в серці. 

Не просто вірите в перемогу над російськими загарбниками – на своєму місці робите все задля миру на рідній землі. Він настане! Все буде, як Ви мрієте, робите, вірите,  -- Україна! Нехай Вам завжди усміхається Сонце радості і поваги! Божого Вам благословення! Будьте найщасливішою!

З любов’ю і повагою чоловік Тарас, син Василь із дружиною Анною і синочком Остапчиком, тато Володимир Семенович Швайковський, вся родина, друзі з Берестечка, газети «Волинь» і сайту volyn.com.ua.

А цей вірш Рута Вітер написала про Вас:

Я ніжна Жінка мужня Жінка
Ніж
Я вільна Жінка сильна Жінка
Сіль
Я поле-жінка колос-жінка
Кров
Я корінь-жінка Древо-жінка
Плоть
Я Сонце-жінка Небо-жінка
Сон
Я гори-жінка Море-жінка
Шторм
Я Зірка жінка Скрипка жінка
Звук
Я вітер жінка Вічна жінка
Рух
Я доля жінка Щастя жінка
Шлях
Я ангел жінка Птаха жінка 
Рай

Читайте також: «Золотий сніп років аграрія Василя Щерблюка​».

Реклама Google

Telegram Channel