Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
В Іспанії прогримів вибух у посольстві України: є потерпілий

Триває слідство.

Скріншот з відео.

В Іспанії прогримів вибух у посольстві України: є потерпілий

У МЗС України підтвердили інцидент і наказали посилити безпеку всіх диппредставництв

Вибух прогримів в посольстві Україна в Мадриді. У поліції повідомили, що вибухнув лист з бомбою, в результаті чого постраждала одна людина.

«Робітник отримав легке поранення і самостійно відправився в лікарню», - повідомляє видання Correodelaaxarquia, передає УНІАН.

Зазначається, що близько 13:00 до Нацполіції надійшло повідомлення про вибух біля посольства України в Мадриді, розташованого в районі Конде де Оргас в Мадриді. На місці інциденту працюють правоохоронці

«Національна поліція вже розслідує факти за участю наукової поліції та провінційної інформаційної бригади», - зазначили правоохоронці.

Хто б не стояв за організацією цього вибуху, їм не вдасться залякати українських дипломатів або зупинити їх щоденну роботу над зміцненням України та протидією російській агресії.

Представник МЗС України Олег Ніколенко підтвердив інцидент в українському посольстві.

«До посольства України в Іспанії надійшов конверт. Під час огляду конверт вибухнув в руках коменданта. Комендант отримав незначні поранення, зараз він госпіталізований, йому надається необхідна медична допомога. Загроз його життю немає», - йдеться в повідомленні.

За його словами, співробітники посольства не постраждали. При цьому глава МЗС України Дмитро Кулеба доручив терміново посилити безпеку всіх українських посольств. Крім того, він звернувся до іспанського колеги з проханням вжити термінових заходів для розслідування нападу.

«Міністр також підкреслив, що хто б не стояв за організацією цього вибуху, їм не вдасться залякати українських дипломатів або зупинити їх щоденну роботу над зміцненням України та протидією російській агресії», - зазначив Ніколенко.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel