Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Мер Луцька пообіцяв частково компенсувати витрати на генератори для ЖЕКів та ОСББ

Вистоїмо!

Фото Суспільне.

Мер Луцька пообіцяв частково компенсувати витрати на генератори для ЖЕКів та ОСББ

Також вирішується питання забезпечення генераторами підприємців малого та середнього бізнесу

Про це міський голова Ігор Поліщук повідомив на своїй сторінці у Facebook. Він нагадав, що сьогодні відбулося засідання 37-ї сесії Луцької міської ради.

Затвердили Положення про часткове відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельними кооперативами та управителями багатоквартирних житлових будинків

«У порядку денному було більше 110 питань, - зазначив голова. - Дав доручення директору департаменту економічної політики Борису Смалю напрацювати і найближчим часом подати на розгляд членів виконавчого комітету та депутатів міської ради пропозиції щодо забезпечення резервним живленням, дизель генераторами або іншими джерелами живлення підприємців критичної інфраструктури не комунальної форми власності, а також підприємців та підприємств малого та середнього бізнесу, які займаються роздрібною торгівлею продуктами харчування, громадським харчуванням тощо».

«Затвердили Положення про часткове відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії, які придбані об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельними кооперативами та управителями багатоквартирних житлових будинків для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних житлових будинків Луцької міської територіальної громади у 2022-2023 роках», - інформує Ігор Поліщук.

Telegram Channel