Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Всім дякую, хто прийде вшанувати мого сина»: мама Героя з Волині звернулася до людей

Його мама розповіла, що Михайло не терпів несправедливості.

Волинь-нова

«Всім дякую, хто прийде вшанувати мого сина»: мама Героя з Волині звернулася до людей

Жінка запросила на відкриття пам'ятної дошки воїну заздалегідь, бо передбачає, що не матиме сили сказати усе важливе безпосередньо на святі

Про те, що завтра, 2 грудня, в 11.00, в с. Княгининок біля школи ,буде відкриття пам'ятної дошки воїна і захисника України Приступи Михайла у фейсбуці написала його мама Лариса Приступа.

 

 

 

Подаємо допис без змін.

– Хочу зробити великий пост по поводу цієї події, бо не знаю що зможу вичавити з себе, бо 100 % забуду все що хотіла сказати. А сказати хочу таке: дуже вдячна всім , хто причетний до цього заходу. Михайло навчався в цієї школі до 9 класу. Я не можу, як мати , сказати що він був зразковим учнем. Але він був завжди щирою ЛЮДИНОЮ, гарним другом і не терпів несправедливості. То був кремезний юнак в 2м 6см. Займався на протязі всього юнацтва спортом . І ніколи не думав що стане військовим.

Він був завжди щирою ЛЮДИНОЮ, гарним другом і не терпів несправедливості. 

Але коли почалася революція Гідності, він не зміг там не бути. А потім як і у багатьох, що не змогли потрапити до ЗСУ, пішов у добровольчий батальон ПС, де і воював до 17 року. У 2019 підписав контракт з 503 Окремим батальйоном морської піхоти. Частина знаходилась в Маріуполі, де була знищена в перші дні повномасштабного наступу росіян. Окремими бригадами наші хлопці були розкидані по всьому фронту. Тягач з кінця лютого був під Києвом в Ірпіні, де мужньо загинув захищаючи останню фортецю ( міст ), по якому заходила техника окупантів. 

Я сподіваюсь що його жертовність не буде марною і залишиться на Віки в нашій пам'яті... Стільки пройти... І не встиг. ( Куля наздогнала )... Все в фото. Тільки і залишилось для рідних. Всім дякую ,хто прийде вшанувати мого сина .

Слава і вічна пам’ять Герою!

 

 

 

 

 

Telegram Channel