Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Вчителям Волині передали нові ноутбуки

Навчальний процес має відбуватися якісно.

Фото Волинської ОВА.

Вчителям Волині передали нові ноутбуки

30 листопада вчителям передали 382 ноутбуки для організації освітнього процесу

Нагадаємо, Волинська область одержала 1 283 хромбуки в межах домовленостей Міносвіти з компанією «Google» та ЮНЕСКО. Тож ще 901 – передадуть до кінця тижня. Про це повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко, йдеться на сайті Волинської ОВА.

Девайси отримали викладачі-переселенці, які працевлаштувалися у волинських навчальних закладах та вчителі, які організовують дистанційне навчання. Зокрема, це стосується шкіл, де освітній процес проходить в онлайн-режимі через відсутність укриттів.

Девайси отримали викладачі-переселенці, які працевлаштувалися у волинських навчальних закладах та вчителі, які організовують дистанційне навчання.

Так, хромбуки спрямували до навчальних закладів загальної середньої освіти Нововолинської, Володимирської, Камінь-Каширської, Ковельської, Люблинецької, Рожищенської, Ківерцівської та Маневицької громад.

«У ноутбуків операційна система від Google Chrome OS та працюють без підзарядки увесь день. Вони швидкі та компактні. Також є електронні таблиці, шаблони презентацій і текстовий редактор. Все, аби педагоги якісно організовували дистанційні уроки», – зазначив очільник області.

Одержана техніка – це продовження ініціативи «Ноутбук кожному вчителю», а його реалізація стала можливою завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України з компанією «Google» та за підтримки Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО.

Читайте також: Волинь відправила пічки-буржуйки військовим.

Реклама Google

Telegram Channel