Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Колківській громаді попрощались із загиблим захисником Андрієм Кінахом

Вічна пам'ять Герою.

Волинь-нова

У Колківській громаді попрощались із загиблим захисником Андрієм Кінахом

Напівсиротами залишились його донька та син

В останній осінній день у селі Криничне зібрався люд, щоб віддати шану та провести в останню дорогу захисника, солдата Андрія КІНАХА, який пішов на фронт для того, щоб мужньо виборювати мирне та світле майбутнє для нашої Батьківщини. Загинув воїн у пекельному бою за волю України.

Про це йдеться на сторінці Колківської громади:

«24 листопада 2022 року в населеному пункті Бахмутське Донецької області,під час наступальних(штурмових) дій Андрій отримав поранення несумісні з життям.

Щоб провести Воїна в останню дорогу та віддати шану прийшли побратими, рідні, близькі та друзі, жителі громади. Церемонія відспівування відбулася в місцевому храмі Різдва Богородиці, яку очолив маневицький декан, протоієрей Андрій Закидальський.

Опісля відспівування в церкві похоронна процесія рушила до кладовища, де й поховали бійця.

24 листопада 2022 року в населеному пункті Бахмутське Донецької області,під час наступальних(штурмових) дій Андрій отримав поранення несумісні з життям.

 

 В знак шани звучав гімн України, а почесна варта тричі сколихнула повітря пострілами.

Слова вдячності та співчуття рідним захисника від адміністрації громади висловила секретар ради Наталія Рейкіна, а старший брат Ростислав подякував від імені своїх односельчан та низенько вклонився батькам за сина - Героя, за те, що виховали справжнього патріота - Захисника України.

У Андрія залишилися батьки, дружина, донька та син.

Як і всі ми, Андрій, прагнув одного – Перемоги та мирного неба над головою. Він є справжнім героєм, який ціною власного життя подарував нам право на сьогодні та надію на завтра.

У ці скорботні дні вся Колківська селищна територіальна громада глибоко сумує та співчуває родині загиблого Героя. Прийміть слова співчуття та подяки за сина-патріота України та нехай Господь Бог допомагає Вам перенести важкий біль втрати дорогої, рідної людини.

Спочивай з миром, Герою!».

Telegram Channel