Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
В Іваничах на випадок тривалої відсутності електрики розробили схему роздачі води

Воду качатимуть з водонапірних башт. За кошти місцевого бюджету придбають два потужні генератори.

Фото з відкритих джерел.

В Іваничах на випадок тривалої відсутності електрики розробили схему роздачі води

Проблема в тому, що в разі відсутності електроенергії протягом 24 годин, подачу холодної питної води в Іваничівській громаді буде призупинено у зв’язку з технічною неможливістю приймання нечистот

Якщо протягом тривалого часу в Іваничівській громаді не буде електроенергії, то заодно й не буде централізованого водопостачання. Воду можна буде набрати в тари. Для цього в селищі функціонуватимуть пункти роздачі води, інформує «Буг».

В разі відсутності електроенергії протягом 24 годин, подачу холодної питної води в Іваничівській громаді буде призупинено у зв’язку з технічною неможливістю приймання нечистот. Про це заявив начальник Виробничого управління житлово-комунального господарства Олександр Істомін під час засідання постійних комісій селищної ради, які передували черговій сесії.

ЖКГ розробило схему роздачі води для її набору у ємності. Її можна буде отримати з 09:00 до 16:00 біля центральних водонапірних веж.

Однак він запевнив, що жителі громади без води не залишаться, адже вона життєвонеобхідна. За його словами, ЖКГ розробило схему роздачі води для її набору у ємності. Її можна буде отримати з 09:00 до 16:00 біля центральних водонапірних веж. Аби вони могли працювати і качати воду безперебійно, незважаючи на відсутність світла, за кошти місцевого бюджету придбають два потужні генератори.

Реклама Google

Telegram Channel