Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Мер Луцька зустрівся з матерями та дружинами військових, які перебувають в полоні і вважаються безвісти зниклими

Фото: фейсбук Ігоря Поліщука.

Мер Луцька зустрівся з матерями та дружинами військових, які перебувають в полоні і вважаються безвісти зниклими

До жінок долучились представники сімей, які мають аналогічні проблеми з пошуком своїх рідних з Луцького та Ковельського районів

Сьогодні 2 грудня міський голова Ігор Поліщук зустрівся з матерями та дружинами військовослужбовців 2-го стрілецького батальйону та 115-ї окремої бригади територіальної оборони, які перебувають в полоні та вважаються безвісти зниклими в результаті збройної російської агресії.

Про це мер розповів у фейсбуці. 

«Жінки розповіли, що мають відео та фотодокази, що їхні чоловіки та сини живі і перебувають в полоні. Іноді навіть телефонують. Практично усі волинські хлопці в полоні у ворога перебувають з травня», – написав він. 

Усі волинські хлопці в полоні у ворога перебувають з травня.

Міський голова повідомив, що в Луцьку працює центр підтримки сімей військовополонених та військовослужбовців, які пропали безвісти, де надають усю необхідну підтримку.

«Дуже важливо правильно оформити усі документи та чітко сформувати запити, особливо для тих родин, у кого є безвісти зниклі хлопці. По усіх військовослужбовцях, чиї родичі були на зустрічі, особисто підготую офіційні листи на Об’єднаний центр з пошуку та звільнення полонених, поспілкуюсь безпосередньо з його керівником та зроблю все, що в моїй компетенції для звільнення військовополонених та допомоги сім'ям військовослужбовців, що зникли безвісти», – зазначив він. 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel