Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Президент Франції Макрон вгадав рахунок та авторів голів матчу Франція – Польща (Відео)

Кіліан Мбаппе, забивши 5 голів у 4 матчах ЧС-2022, вже перевершив свій гольовий доробок минулого ЧС-2018 (4 голи у 7 матчах).

Фото із сайту fifa.com.

Президент Франції Макрон вгадав рахунок та авторів голів матчу Франція – Польща (Відео)

Це неймовірно!

Чемпіонат світу з футболу ФІФА 2022. 1/8 фіналу. 4 грудня. Франція – Польща – 3:1 (1:0 – Жіру, 44хв.; 2:0 – Мбаппе, 75; 3:0 – Мбаппе, 90+1; 3:1 – Левандрвськи, 90+9, з пенальті). 

І хоч ми вболівали за наших друзів – поляків, першу скрипку в цій грі грали діючі чемпіони світу. Які, зрештою, свою перевагу втілили у забиті голи. Рахунок у поєдинку на 44-й хвилині відкрив нападаючий Олів'є Жиру, відзначившись із передачі Кіліана Мбаппе. Завдяки цьому голу 36-річний форвард став найкращим бомбардиром в історії збірної Франції. Тепер на рахунку Жиру 52 забиті м'ячі, які він записав на свій рахунок у 117 матчах у складі головної команди країни.

Із вершини бомбардирського списку нападаючий змістив попереднього рекордсмена Тьєррі Анрі. На рахунку колишнього форварда збірної Франції 51 гол у 123 матчах.

А потім за діло взявся Кіліан Мбаппе. На 75-ій хвилині після передачі Дембеле Мбаппе потужним ударом під перекладину воріт збірної Польща подвоїв рахунок. У компенсовані хвилини матчу з передачі Тюрама Кіліан збільшив рахунок до розгромного – 3:0. Тепер він із 5 голами очолює гонку бомбардиорів ЧС-2022.

Французький форвард Кіліан Мбаппе вийшов у лідери списку бомбардирів ЧС-2022, забивши 4-й та 5-й гол на турнірі.

Щоправда, на останній компенсованій хвилині зустрічі Левандовський не реалізував пенальті. Але арбітр помітив порушення правил і дозволив Левандовського ще раз виконати удар з «точки» –  з другого Роберт забив гол престижу.

Реклама Google

Матч завершився з рахунком – 3:1. Його рахунок, до речі, абсолютно точно передбачив президент Франціїї Емануель Макрон, який вказав навіть усіх авторів забитих голів.

3:1 – цей рахунок, до речі, абсолютно точно передбачив президент Франціїї Емануель Макрон, який вказав навіть усіх авторів забитих голів.

Збірна Франції стала третім чвертьфіналістом турніру. В 1/4 фіналу, який відбудеться 10 грудня, Франція зіграє з переможцем пари Англія – Сенегал, які битимуться за це право між собою о 21:00.

Раніше до 1/4 фіналу ЧС-2022 вийшли збірні Нідерландів та Аргентини.

Читайте також на volyn.com.ua: «Хіміотерапія вже не допомагає. Легендарний Пеле потрапив до лікарні у важкому стані».

Telegram Channel