Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На аеродромі в російському Енгельсі «бавовна» пошкодила два бомбардувальники (Відео)

Скриншот із відео.

На аеродромі в російському Енгельсі «бавовна» пошкодила два бомбардувальники (Відео)

Також є загиблі та поранені

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат відреагував на вибух на аеродромі Енгельс у саратовській області росії. Про це повідомляє УНН із посиланням на його Facebook.

Невідомі дрони атакувати стратегічну авіацію окупантів.

«А ХТО ЕТО СДЄЛАЛ? Хлопок на аеродромі Енгельс. Пишуть, пошкоджено два рашистські стратегічні бомбардувальники. Є загиблі та поранені. Скорбім. З Днем волонтера!» – написав Ігнат.

Як повіомляє Главком, на російському аеродромі Енгельс, що розташований у Саратовській області РФ, у ніч на 5 грудня сталася «бавовна». Невідомі дрони атакувати стратегічну авіацію окупантів. Як повідомляє український журналіст Роман Бочкала, пошкоджені два літаки окупантів.  Росіяни заявляють, що аеродром, який розташований на відстані понад 800 км від України, атакували дрони.

«Два російські літаки Ту-95 зазнали пошкоджень на аеродромі Енгельс! Атака дронів», – написав Бочкала.

Згодом з'явилося відео з місця подій. На кадрах видно яскравий спалах на аеродромі.

 

Ту-95 – це російський та радянський бомбардувальник-ракетоносець. Вони здатні нести до шести ракет у внутрішній барабанній установці. Чотири таких двигуна роблять Ту-95 одним із найгучніших літаків у світі, тому його дуже просто помітити.

Саме ці літаки Росія залучала до масованих ударів по Україні. Зокрема, ці літаки атакували крилатими ракетами Дніпро, Івано-Франківськ, Луцьк, Одесу та інші міста України.

Читайте також: Знову очі тварин: посольства та консульства України отримали вже понад 20 погроз.

Реклама Google

Telegram Channel