Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Волинські рятувальники показали, як учора відкачували воду з обійсть (Фото)

У суботу чи в неділю вони насторожі.

Фото: ДСНС у Волинській області.

Волинські рятувальники показали, як учора відкачували воду з обійсть (Фото)

У суботу їм довелося попрацювати і проти води, і проти вогню

За минулу добу волинські рятувальники здійснили відкачування води та ліквідували декілька пожеж, інформує ДСНС Волині.

24 грудня до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в Луцьку та Володимирі відбулось підтоплення через опади. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання здійснили відкачування води.

в м. Луцьк на вул. Драгоманова відбулось підтоплення підвалу у житловому будинку через опади. 

О 13:40 надійшло повідомлення, що в м. Володимир відбулось підтоплення підвалу однієї з адмінспоруд. Бійці міської 7-і ДПРЧ рятувальники надали необхідну допомогу.

О 06:05 на 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди на вул. Перемоги с. Мощена Ковельського району. На місце прибули чергові караули 4-ї та 19 ДПРЧ м. Ковеля. Завдяки вжитим заходам о 06:55 пожежу ліквідовано. Ймовірна причина пожежі: необережне поводження з вогнем власниці.

 

 

 

О 19:04 в с. Губин Перший Луцького району виникла пожежа в господарській споруді. Вогонь ліквідували бійці 9-ї ДПРЧ м. Горохів та команда місцевої пожежної охорони смт Сенкевичівка. Ймовірна причина встановлюється.

 

 

 

О 23:03 в с. Обенижі Ковеського району виникло загорання у літній кухні. Рятувальники 17-ї ДПРЧ смт Турійськ о 23:44 ліквідували загорання. Ймовірна причина пожежі: коротке замикання електромережі.

Читайте також: «Волинські рятувальники отримали пічки для облаштування пунктів обігріву»

Реклама Google

Telegram Channel