Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Рекс і Вовчик всім сподобалися: син захисника України з Волині переміг у всеукраїнському конкурсі (Фото)

Молодець!

Фото volyn.com.ua.

Рекс і Вовчик всім сподобалися: син захисника України з Волині переміг у всеукраїнському конкурсі (Фото)

Свою творчу роботу другокласник Артемко присвятив татові й усім воїнам ЗСУ

Учень Будятичівської гімназії Поромівської сільської ради Володимирського району Артем Переломов став переможцем Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості до Дня домашніх тварин «Мій домашній улюбленець». Школяра привітала класовод Алла Леонідівна Пархомчук.

Тато хлопчика Олександр Васильович служить у ЗСУ. А він з мамою Наталією займається активним волонтерством.

Хлопчик у техніці вишивання бісером створив портрет своїх домашніх улюбленців – собаки Рекса і кота Вовчика. Тато хлопчика Олександр Васильович служить у ЗСУ. А він з мамою Наталією займається активним волонтерством. Не лише долучаються до збору продуктів, які відправляють на фронт Захисникам, а й виготовляють різні смаколики  на благодійні ярмарки, на замовлення благодійної їдальні «Господиньки» селища Благодатне. І, звичайно, беруть участь у різноманітних конкурсах творчих робіт.

До слова, у цьогорічному Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості до Дня захисників і захисниць України «Перемога» Артем зайняв 2 місце.
– Я стараюся для того, аби пошвидше закінчилася війна, і мій татко та інші воїни повернулися додому, – каже юний волонтер.

 
 

Алла ЛІСОВА.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel