Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Кулеба розповів, чи справді Зеленський та Байден обговорювали моделі закінчення війни

Українці стежать за кожним кроком дипломатів і влади.

Фото: ОПУ.

Кулеба розповів, чи справді Зеленський та Байден обговорювали моделі закінчення війни

Позиція України залишається незмінною - вихід на кордони 1991 року без жодних поступок

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заперечив інформацію про те, що президент України Володимир Зеленський під час свого візиту у США та переговорів з тамтешнім лідером Джо Байденом обговорював моделі закінчення війни в Україні. Під час інтерв'ю «РБК Україна» він запевнив, що ні Київ, ні Вашингтон не порушували подібних питань. 

Кулеба назвав тодішню зустріч двох президентів «щирою та прихильною». 

«Це був стовідсотково ефективний візит, але він став таким, як завдяки підготовці президента та української дипломатії, так і тому, що США також хотіли, щоб цей візит став повністю успішним. Це вперше на моїй пам'яті була така відкритість американської адміністрації», — сказав Кулеба.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заперечив інформацію про те, що президент України Володимир Зеленський під час свого візиту у США та переговорів з тамтешнім лідером Джо Байденом обговорював моделі закінчення війни в Україні. 

Також міністр нагадав чітку позицію України в питанні закінчення війни - це вихід на адмінкордони 1991 року без жодних поступок. 

Читайте також: «ЗСУ «відкобзонили» вже понад 105 тисяч окупантів: свіжі втрати ворога станом на 30 грудня»

Під час стрімкого візиту до США Володимиру Зеленському вдалось емоційно «підкорити» Америку, трансформувати свій імідж: від персонажа процесу першого імпічменту Дональду Трампу до харизматичного, хороброго військового лідера народу, який героїчно захищає свою свободу. 

Реклама Google

Telegram Channel