Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На Святвечір зустрів би 24-річчя: війна забрала життя молодого волинянина

Герої не вмирають!

Фото: Відкриті джерела.

На Святвечір зустрів би 24-річчя: війна забрала життя молодого волинянина

Покладали останню надію… Проте… 6 січня Городищенська громада отримала чергову скорботну звістку. Шклинь. Віктор Вороняк. 23 роки

Про важку втрату повідомляють на сайті Городищенської територіальної громади.

«Як затамувати біль рідних, які у день народження свого сина, молодого і життєрадісного, мужнього захисника України, отримують сповіщення про його загибель?

 

 Солдат військової служби по мобілізації Вороняк Віктор Русланович, 06.01.1999 р.н., вірний військовій присязі, загинув внаслідок важких поранень 31.12.2022 року в результаті штурму ворожими підрозділами  позицій ЗСУ, та ворожого артилерійського обстрілу в східній околиці міста Бахмут Донецької області при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Смерть солдата Вороняка В.Р. пов’язана із виконанням обов’язків військової служби та захистом батьківщини.

Смерть солдата Вороняка В.Р. пов’язана із виконанням обов’язків військової служби та захистом батьківщини.

Мужній воїн героїчно захищав рідну Україну і кожного з нас. Нехай Господь прийме його душу і дасть сил рідним та близьким пережити це горе. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять полеглому Герою України!

Слава Україні! Героям слава! На знак шани за загиблим 23-річним військовослужбовцем Віктором Вороняком за  розпорядженням голови у Городищенській громаді оголошено триденну жалобу», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Мама загиблого бійця із Луцька віддала мільйон на ЗСУ з компенсації за смерть сина».

Реклама Google

Telegram Channel