Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Депутат облради хоче, щоб у волинських святинях, де господарює московський патріархат, проводили богослужіння українською

У мп ж вважають, що Бог не розуміє української, чи ні?

Фото Pxhere.

Депутат облради хоче, щоб у волинських святинях, де господарює московський патріархат, проводили богослужіння українською

Обранець має на увазі визначні культові споруди Володимирського району

 На території є три великі святині, де керує філія рпц – Свято-Успенський кафедральний собор у місті Володимирі, Святогірський Успенський Зимненський ставропігійний жіночий монастир та Успенський чоловічий монастир у селі Низкиничі.

«У цих стінах має здійснюватись богослужіння українською мовою, і я як депутат розпочинаю над цим працювати», – висловився у своєму фейсбуці депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч, передає «Буг».

У цих стінах має здійснюватись богослужіння українською мовою, і я як депутат розпочинаю над цим працювати.

Нагадаємо, на Різдво 7-го січня у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі звершилась духовна перемога для Церкви і України. Предстоятель Православної Церкви України митрополит Київський і всієї України Митрополит Епіфаній провів Різдвяне богослужіння вперше в Успенському соборі Києво-Печерської лаври, що нещодавно був повернутий державі з оренди Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП).

Під час Служби Божої Митрополит Епіфаній висловив переконання у Перемозі України : «А там де правда – там Бог, а з Богом ми неодмінно переможемо».

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel