Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Інтернати Рівненщини переводять на нову систему організації харчування

Це стосується 7 закладів краю.

Фото Суспільного.

Інтернати Рівненщини переводять на нову систему організації харчування

У семи закладах області планують перейти на послуги аутсорсингу

У семи соціальних закладах Рівненщини змінять організацію харчування. Про це 12 січня повідомили на сайті облради. Аутсорсинг впроваджують зокрема у геріатричних, психоневрологічних інтернатах, передає Суспільне.

У семи закладах області планують перейти на послуги аутсорсингу. Таку пропозицію підтримали депутати облради. Йдеться про:

Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та людей з інвалідністю;

Здолбунівський та Тучинський геріатричні пансіонати;

Мирогощанський, Острозький, Рівненський та Урвенський психоневрологічні інтернати.

Запропонував зміни в організації харчування депутатській комісії департамент соцполітики облдержадміністрації, уточнили в облраді. Як пояснила депутатам директорка департаменту Роза Слободенюк, це сучасніший та зручніший підхід, що має спростити процес закупівель.

Як пояснила депутатам директорка департаменту Роза Слободенюк, це сучасніший та зручніший підхід, що має спростити процес закупівель.

Після 24 лютого Рівненщина також прийняла понад 650 осіб з інвалідністю, які перебували у психоневрологічних інтернатах міст Донеччини.

«Деяким закладам довелося створювати додаткові відділення. До прикладу, Острозький психоневрологічний інтернат займає одне з приміщень Острозької обласної психлікарні, а підопічні-ВПО Урвенського психоневрологічного інтернату оселилися в реконструйованому приміщенні обласної психлікарні в с.Орлівка. І в обох відсутні харчоблоки. Тож їх першими перевели на систему аутсорсингу», — йдеться у повідомленні.

Такий досвід департамент пропонує поширити і на решту соціальних закладів облради.

Читайте також: «Матері загиблого Героя з Рівненщини вручили орден сина (Фото)»

Реклама Google

Telegram Channel