Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
В Україні створюють новий телевізійний канал

Власником та інвестором каналу є бізнесмен Віталій Кропачов.

Фото ілюстративне.

В Україні створюють новий телевізійний канал

Новий телеканал розпочне мовлення у двадцятих числах поточного місяця

 

В Україні запускають новий інформаційний телеканал. Він буде називатися Ukraine World News. Попередньо дата запуску запланована на 22 січня, повідомляє Mediasat.

За інформацією інтернет-видання «Детектор Медіа» про новий канал відомо наступне:

= Технічним директором майбутнього телеканалу Ukraine World News є Дмитро Скидан. У минулому він також був техдиректором каналу «112 Україна», та обіймав цю посаду до закриття каналу у 2021 році.

Технічним директором майбутнього телеканалу Ukraine World News є Дмитро Скидан. У минулому він також був техдиректором каналу «112 Україна», та обіймав цю посаду до закриття каналу у 2021 році.

= Власником та інвестором каналу є бізнесмен Віталій Кропачов. Торік він придбав ліцензію на цифрове мовлення «4 каналу», а також компанію «Ера продакшн».

= Генеральною продюсеркою створюваного каналу буде Ольга Гіржева. Вона з 2018 року працювала головною редакторкою каналу NewsOne. Крім того, співпрацювала з Савіком Шустером та була шеф-редакторкою політичних токшоу «Інша Україна» і «Народ проти» на телеканалі ZIK.

= Штат працівників каналу вже сформовано – це близько ста людей, що раніше працювали на каналі «112».

=Ukraine World News не планує транслювати спільний телемарафон «Єдині новини».

= Дмитро Скидан заперечив інформацію про причетність до нового каналу Єгора Бенкендорфа, Олексія Семенова та Сергія Логунова.

= Студія каналу Ukraine World News розташована у Києві неподалік станції метро «Нивки».

= До створення студії майбутнього каналу причетна VisionHouse. Ця компанія відома будівництвом таких каналів, як «112», NewsOne, ZIK, Прямий канал, «Наш» та інших інформаційних мовників.

= Нагадаємо, на засіданні 12 січня Нацрада дозолила ретранслювати в мережах провайдерів платного ТБ чотири нові іноземні канали.

Telegram Channel