Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині горів магазин (Фото)

Жах...

Фото: ДСНС Рівненської області.

На Рівненщині горів магазин (Фото)

За минулу добу рятувальники області ліквідували чотири пожежі

21 січня у с. Томашгород Рокитнівської ТГ Сарненського району в приватному господарстві вогнем знищено господарську будівлю. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються, повідомляє ДСНС Рівненської області.

Цього ж дня у с. Дядьковичі Дядьковицької ТГ Рівненського району в приватному господарстві вогнем знищено меблі, побутову техніку, 2 вікна, речі домашнього вжитку та пошкоджено оздоблення стін та стелі двох житлових кімнатах, електролічильник, перекриття на площі 12м² житлового будинку. На місці пожежі врятовано власника житлового будинку Гука О.В. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

У с. Липне Володимирецької ТГ Вараського району сталася пожежа в магазині. Вогнем знищено покриття та перекриття на площі 30м², 2 вікна, 3 холодильники, морозильну камеру, кавовий апарат, пошкоджено 2 дверей, зовнішнє облицювання стін дерев’яного магазину. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

У с. Липне Володимирецької ТГ Вараського району сталася пожежа в магазині.

Увечері в смт. Клевань Клеванська ТГ Рівненського району в приватному господарстві вогнем знищено речі домашнього вжитку, килим в кімнаті житлового будинку. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

 

 

 

 

 

 Читайте також: На Рівненщині спіймали водія із 90 бутлями спирту (Фото).

Telegram Channel