Двi пачки крекерiв на день – таким був рацiон британця Ендрю Форстера упродовж 25 рокiв його життя. Iншої їжi вiн не вживав iз 18-мiсячного вiку. «Я перестав нормально харчуватися у пiвтора роки, – розповів Форстер...
Двi пачки крекерiв на день – таким був рацiон британця Ендрю Форстера упродовж 25 рокiв його життя. Iншої їжi вiн не вживав iз 18-мiсячного вiку. «Я перестав нормально харчуватися у пiвтора роки, – розповів Форстер.
– Спочатку лiкарi порадили моїй матерi не давати менi жодної їжi, поки я не зголоднiю так, що накидатимусь на будь-що. Однак менi хотiлося тiльки печива! Як тільки я думав про iншу їжу, мене охоплював страх i виникала нудота». Подолати фобiю 27-рiчному британцю допомогла кохана дiвчина. Переконавши його, що крекерна дiєта шкодить його здоров’ю і послаблює органiзм, вона затягла Форстера до психотерапевта. Результатом терапiї Форстер, який працював… кухарем, дуже задоволений: «Це фантастика! Тепер я можу куштувати такi смачнi страви! Я й не знав, що так добре готую».