Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Алкаш медвєдєв назвав кофту Зеленського «засмальцьованою» і пригрозив Європі «зникненням»

Пияк мєдвєдєв у маразматичній формі прокоментував візит українського президента в Європу.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Алкаш медвєдєв назвав кофту Зеленського «засмальцьованою» і пригрозив Європі «зникненням»

Що тут скажеш, коли лікарі безсилі...

Колишній президент росії дмітрій медведєв вирішив прокоментувати відрядження Володимира Зеленського у країни Європи. Однак у результаті лише вкотре підтвердив, що його психіатр не є достатньо кваліфікованим фахівцем, адже не зміг впоратись з його розумовими відхиленнями.

Цього тижня у Володимира Зеленського був справжній дипломатичний марафон, адже він встиг завітати і в Лондон, і в Париж, і в Брюссель. Опісля Медведєв у письмовій форі висловив своє невдоволення через те, що лідери європейських країн підтримали Україну. Про це інформує «24 Канал» із посиланням та телеграм-канал одіозного політика.

Зауважимо, що зараз медведєв є заступником керівника ради безпеки росії. Посада наче важлива, однак фактично він нічого не вирішує, тому й аби згаяти час, пише нісенітниці у своїх соціальних мережах. Зокрема, медведєв назвав зустрічі Зеленського з Макроном, Шольцом, Сунаком нібито «цирком».

Зокрема, медведєв назвав зустрічі Зеленського з Макроном, Шольцом, Сунаком нібито «цирком».

«Прямі трансляції, перші шпальти газет, фотографії з європейськими босами. Апогеєм «цирку виродків» стала аудієнція зеленої засмальцьованої майки у британського монарха», – написав він.

Водночас мєдвєдєв «запевнив», що українська влада буцімто насильно відправляє людей на фронт, однак чомусь забув сказати, що кремль досі проводить мобілізацію, адже відповідного наказу про її закінчення від путіна ще не було. Він також сказав, що «Україна принесла Європі лише проблеми», однак не написав, що саме росія розв'язала цю війну. Словом, звинувачував російський маразматик українського президента та всю державу в тому, у чому сама винна росія.

Наостанок він заявив, що європейська цивілізація «зникне» через підтримку України, хоча, очевидно, це стосується насамперед росії.

Читайте також на volyn.com.ua: «Про Зеленських: «Володимир жартував частіше,  а Олена – розумніше».

Реклама Google

Telegram Channel