Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Синьо-жовті» здобувають аж 2 «золота» в біатлоні

Для 29-річного норвежця Йоганнеса Тінгнеса Бйо цей чемпіонат можна назвати легендарним: він здобув медалі у всіх семи гонках, в тому числі п’ять золотих!

Фото із сайту biathlon.com.ua.

«Синьо-жовті» здобувають аж 2 «золота» в біатлоні

Але це, на жаль, не українці, а шведи

Сьогодні в німецькому Обергофі гонками у мас-старті серед чоловіків і жінок закінчився чемпіонат світу з біатлону-2023.

Спочатку на старт вийшли представники так званої сильної статі, де за Україну виступали Дмитро Підручний і Антон Дудченко. На жаль, наші виконували роль не героїв, а «піднощиків патронів» – лише 23-є і 25-е місця на фініші відповідно.

Біатлон. Чемпіонат світу-2023. Мас-старт (чоловіки, 15 км):

Фото із сайту biathlon.com.ua.
Фото із сайту biathlon.com.ua.

 У жінок взагалі наших не було: єдина представниця України – Юлія Джима, яка за здобутими результатами пробилася до 30-ки найкращих, захворіла і взагалі не вийшла на старт.

Тож довелося вболівати цього разу за інших «синьо-жовтих» – шведів: які у чоловічій гонці здолали самого Йоганнеса Тінгнесс Бйо, який у 7 гонках першості виборов 5 золотих, 1 срібну і 1 бронзові медалі.

Шведи у чоловічій гонці мас-старту здолали самого Йоганнеса Тінгнесс Бйо, який у 7 гонках першості виборов 5 золотих, 1 срібну і 1 бронзові медалі.

А в жінок ганна Еберг довела, що ще має порох у порохівницях і нині сильніша за свою молодшу, неймовірно талановиту сестру Ельвіру, яка значну частину нинішнього чемпіонату прохворіла

Біатлон. Чемпіонат світу-2023. Мас-старт (жінки, 12,5 км):

Фото із сайту biathlon.com.ua.
Фото із сайту biathlon.com.ua.

 Назагал турнір для наших вийшов провальним – жодної медалі. Що ми і прогнозували ще до початку першості: здається, нагально настав час міняти і спортсменів у нас (особливо в дівчат), і тренерів, бо з кожним роком виступають українці все гірше і гірше.

Здається, нагально настав час міняти і спортсменів у нас (особливо в дівчат), і тренерів, бо з кожним роком виступають українці все гірше і гірше.

Читайте також на volyn.com.ua: «Жоден українець не потрапив у «список 26».

Реклама Google

Telegram Channel