Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
«Шахтар» у серії пенальті виграє у Франції в «Ренна» і виходить в єврокубкову весну (Відео)

Цінник на Анатолія після цієї гри, переконані, – значно виріс!

Фото із сайту football.ua.

«Шахтар» у серії пенальті виграє у Франції в «Ренна» і виходить в єврокубкову весну (Відео)

Героєм поєдинку став 21-річний голкіпер українців Анатолій Трубін (на фото), який відбив аж три пенальті!

Хоча розпочнемо з неприємного. Кількома годинами перед гірка доля спіткала дніпровське «Дніпро», який так і не зумів знайти ключ до воріт кіпріотів.

Ліга конференцій. 1/16 фіналу. Матч-відповідь. «Дніпро» (Україна) – АЕК «Ларнака» (Кіпр) – 0:0. Перша гра – 0:1.

Ну не може команда із Кіпру вигравати в лідера української першості. Не може! А «Дніпро», ослаблене ще й травмою свого найкращого форварда Артема Довбика, було беззубе. Аж страшно подумати, що ця команда претендує на «золото».

Ну не може команда із Кіпру вигравати в лідера української першості. Не може!

Беззубим був, на жаль, і донецький «Шахтар». Французький «Ренн», який йде на 5-му місці у своїй першості, був набагато гострішим попереду.

Безперечно, уперед господарів гнали вперед і рідні трибуни. Щоправда, «гірники» в основний час пропустили лише один гол. І вже на перших секундах другого екстратайму вдруге виймали кулястого із сітки своїх воріт...

Здавалось би, «до побачення, Ліга Європо!» Але за хвилину до закінчення додаткової тридцятихвилинки футбольний Бог винагородив «Шахтар» за старання – і захисник «Ренна» зрізав м’яч у свої ворота.

Ура, серія пенальті! А тут у нас надія було на 21-річного Анатолія Трубіна. І Толя відбив аж 3 удари з одинадцяти метрів!!!

І Толя відбив аж 3 удари з одинадцяти метрів!!!

Ліга Європи. 1/16 фіналу. Матч-відповідь. «Ренн» (Франція) – «Шахтар» (Україна) – 2:1, основний час – 1:0 (1:0 – Карл Токо-Екамбі, 52хв.), у додатковий час – 2:0 – Ібрахім Салах, 106 хв.; 2:1 –  Белосян, 119, автогол). У серії пенальті – 4:5. Перша гра – 1:2.

Склад «Шахтаря»: Трубін – Михайліченко, Матвієнко, Бондар, Конопля – Степаненко (Назарина, 100) – Топалов (Джурасек, 80), Судаков, Бондаренко, Зубков (Келсі, 111) – Траоре (Сікан, 79).

Читайте також на volyn.com.ua: «Хлопчик розплакався: Зінченко в Англії віддав футболку юному фанату (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel