Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Рівненщині компанія молодиків жорстоко вбила чоловіка

Триває слідство.

Фото itvmg.com.

На Рівненщині компанія молодиків жорстоко вбила чоловіка

Смертельний удар потерпілому завдав 19-річний хлопець

Днями в селі на півночі Рівненщини трапилось моторошне вбивство. 19-річний житель села Борове разом із компанією до смерті побили свого односельчанина, викравши його із власного дому та відвізши за межі села. Опісля тривалих знущань вони повернули чоловіка в село та викинули його поблизу дитячого майданчика, передає itvmg.com.

Не лишилось живого місця. Так люди описують те, як виглядало понівечене тіло 50-річного жителя села Борове. Мертвого чоловіка без верхнього одягу та взуття виявили вранці 21 лютого. Бездиханне тіло лежало поблизу дитячого майданчика.

Вбитий ніколи не був конфліктним, проживав разом зі своїм старшим братом у селі Борове усе життя.

Як з'ясували правоохоронці, причетними до вбивства можуть бути 5 місцевих жителів віком від 19 до 26 років, оскільки між ним та хлопцями був давній конфлікт. 20 лютого молодики розпивали спиртні напої у місцевому закладі, там і домовилися помститися односельцю. Відомо, що місяць тому чоловік вийшов із місця позбавлення волі. Потрапив за ґрати через крадіжку.

Як розповідають місцеві, вбитий ніколи не був конфліктним, проживав разом зі своїм старшим братом у селі Борове усе життя.

Такої ж думки у селі і про самих зловмисників. Сусіди стверджують: уявити не могли, що хлопці на таке здатні.

Відомо, що смертельний удар потерпілому, завдав 19-річний хлопець, йому повідомили про підозру. Щодо решти учасників жорстокого злочину тривають слідчі дії, після проведення яких вирішуватиметься питання про повідомлення їм про підозру у незаконному викраденні.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel