Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Юні науковці зі Старовижівщини здобули 15 призових місць в області

Так тримати!

Фото Старовижівської селищної ради.

Юні науковці зі Старовижівщини здобули 15 призових місць в області

Учні Старовижівського ліцею в лютому 2023 року в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України здобули 15 призових місць

Серед відомих і знаних на Волині наукових учнівських осередків Старовижівське наукове товариство «Пошук» за результативністю відзначених робіт знову цьогоріч утримує лідерські позиції разом з Волинським науковим ліцеєм (29 робіт), Нововолинським науковим ліцеєм (15 робіт), ліцеями Луцької міської громади. Про це йдеться на сайті Старовижівської селищної ради.

Коваль Роман, Левчук Христина та Павлович Марія будуть представляти Волинську область на Всеукраїнському конкурсі-захисті.

Спільними зусиллями наших юних науковців Коваля Романа,Дричик Марини,Левчук Христини,Чикун Діани,Голуб Анастасії, Максимук Мар'яни, Павлович Марії,Супрунович Дарії, Чабан Ангеліни, Новіка Максима, Хлопук Уляни та керівників секцій товариства Коваль Оксани Миколаївни, Новік Тамари Адамівни, Бурди Любові Костянтинівни, Кравчук Тетяни Степанівни,Каліщука Тараса Анатолійовича, керівника секції КУ «Волинська МАН» Коваля Юрія Григоровича було подолано всі складні конкурсні випробування й отримано вражаючий результат - 3 перемоги, сім других місць та п'ять третіх місць у дванадцяти наукових секціях.

Цьогорічний науковий успіх старовижівських ліцеїстів та педагогів довів, що знання, талант й наполегливість завжди допомагають досягати мети й зміцнювати віру у власні сили. А також це стало ще одним доказом конкурентоспроможності учнів громади серед юних науковців не лише Волині, але й України, бо саме Коваль Роман, Левчук Христина та Павлович Марія будуть представляти Волинську область на Всеукраїнському конкурсі-захисті.

Читайте також: Волинь отримала три шкільні автобуси.

Реклама Google

Telegram Channel