Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У жителя Рівненщини, якого зловили з наркотиками, знайшли боєприпаси

Фото поліції Рівненської області.

У жителя Рівненщини, якого зловили з наркотиками, знайшли боєприпаси

44-річний чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та повідомлення про підозру за незаконне зберігання боєприпасів

Задокументували протиправну діяльність 44-річного жителя Рівненського району оперативники управління міграційної поліції області, слідчі ВП №1 (м.Рівне) за інформаційно-аналітичної підтримки відділу кримінального аналізу ГУНП та процесуального керівництва прокуратури.

Викрили його під час збуту метамфетаміну 10, 24 лютого та 14 березня цьогоріч: у нежитловому приміщенні поблизу села Нова Любомирка він продав три дози психотропної речовини, повідомляє поліція Рівненської області.

Учора, 14 березня, під час санкціонованих обшуків за місцем проживання та у гаражному приміщенні наркозбувача правоохоронці вилучили марихуану, метамфетамін, патрони, корпус гранати РГО, грошові кошти та інші речові докази.

Правоохоронці вилучили марихуану, метамфетамін, патрони, корпус гранати РГО, грошові кошти та інші речові докази.

44-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі відділення №1 (м.Рівне) повідомили йому про підозру в скоєнні злочинів, передбачених частиною 1,2 статті 307 (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів) КК України.

Вилучені набої та корпус гранати скеровані на експертизу в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного поводження із боєприпасами за частиною 1 статті 263 КК України. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема щодо повідомлення 44-річному чоловікові про підозру.

Читайте також: Видобуток бурштину на Рівненщині за три роки зріс у 15 разів.

Реклама Google

Telegram Channel