Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Ковельчани зможуть мати якіснішу і дешевшу воду

Фото: Економічна правда.

Ковельчани зможуть мати якіснішу і дешевшу воду

Мер відзвітував про підсумки роботи за 2022 рік перед мешканцями мікрорайону Ковель-2 та центру міста

Серед ключових питань, які турбують людей зараз, - ЖКГ. Про це пише на своїй сторінці у фейсбуці ковельський міський голова Ігор Чайка.

Водопостачання. «Мешканці міста, які досі користуються водою залізничного водоканалу, хочуть отримувати якіснішу і дешевшу воду від міського водоканалу. І просять про перепідключення мереж водопостачання. Таких вулиць і будинків по місту дуже багато і найоптимальніше було б, якби Укрзалізниця віддала свої мережі в комунальну власність громади. Це дозволить переключити мережі зі свердловини залізничного водоканалу на свердловину «Ковельводоканалу». А тоді, якщо це буде можливо, поступово замінювати застарілі мережі. Ведемо переговори стосовно цього з Укрзалізницею», - зазначає мер.

Найоптимальніше було б, якби Укрзалізниця віддала свої мережі в комунальну власність громади.

Підтоплення вулиць. «Продовжуємо працювати над тим, щоб підтоплених вулиць по місту ставало менше. Станом на сьогодні роботи з будівництва мереж водовідведення дощових і талих вод тривають на вул. Тютюнника, Багряного, Костомарова, Миколайчука. Це один комплексний проєкт. Вже прокладено 240 метрів труб. Таке ж будівництво мереж чекає вулиці Вітовського, Цинкаловського та Багряного», - пише Ігор Чайка.

Читайте також: «То ж тепера весна золота»: чи списала би все на погоду... Леся Українка?

Реклама Google

Telegram Channel