Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
18-річний курсант з Рівненщини застрелився у львівському виші: подробиці (Фото 18+)

Триває слідство.

Фото Суспільне.

18-річний курсант з Рівненщини застрелився у львівському виші: подробиці (Фото 18+)

Причина самогубства наразі невідома

Курсант Львівського державного університету внутрішніх справ загинув під час караулу на посту 19 березня. 

Про це повідомляє пресслужба ЛьвДУВС.

Він застрелився з АКС-74У. Зброю курсантам видають під час добових чергувань на окремих постах.

На сайті університету підтвердили трагедію та опублікували співчуття з приводу смерті юнака та розпочали внутрішнє розслідування. 

«Колектив університету висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого здобувача вищої освіти. Сумуємо разом із вами та поділяємо ваш біль. Всі обставини події з'ясовують правоохоронці в рамках розпочатого кримінального провадження», – йдеться у повідомленні.

У місцевих Telegram-каналах повідомляли про самогубство студента. Опублікували фото з місця події.

«Він застрелився з АКС-74У. Зброю курсантам видають під час добових чергувань на окремих постах», – мовилось у повідомленнях.

Крім того, у мережі поширюють інформацію, нібито загиблий залишив записку. Там він начебто вказав причини свого вчинку та детально описав ситуацію про керівників та факультет. Проте самі курсанти невпевнені, чи це правда, оскільки «записка десь зникла», передає 5.ua.

Правоохоронці уже відкрили кримінальну справу, всі обставини події з'ясовують. Наразі вирішують питання щодо підслідності, інформує «Суспільне». 

У поліції Львівської області виданню розповіли, що зараз розв'язують питання щодо підслідності (розподілення кримінальних проваджень між органами, які мають право розслідувати кримінальні правопорушення). Більше інформації щодо смерті курсанта пообіцяли повідомити згодом.

Там готують фахівців для підрозділів превентивної поліції. Хлопець був родом із Рівненської області. Йому мало виповнитись 19 років.

Також оприлюднили фото з місця події. Однак показати їх неможливо з етичних міркувань. 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel