Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Що росіяни вкрали з будинку уславленого боксера Усика

Катерина Усик показала, що окупанти натворили на їхньому обійсті у Ворзелі.

Фото із сайту fanday.net.

Що росіяни вкрали з будинку уславленого боксера Усика

Зараз в домі спортсмена у Ворзелі мешкає українська родина, яка втратила своє житло в Ірпені

Вже декілька тижнів Олександр Усик готується до свого наступного чемпіонського бою у тренувальному таборі.

Журналістка сайту «Чемпіон» зустрілася з його дружиною Катериною. Зокрема, вона запитала:

 – Пані Катерино, у Тайсона Ф’юрі та його дружини Наташі 6 дітей. Ви з чоловіком не думали стосовно того, щоб у ваших трьох дітей з’явився ще один брат або сестра?

– Діти – це чудово! Ми дуже сильно любимо наших дітей і, якщо Бог дасть, то все можливо. Принаймі я точно не проти. 

– Старші діти не підіймали питання, мовляв, можна нам бути присутніми на наступному татовому бої? 

– Я категорично проти присутності дітей на боях чоловіка. Впевнена, що Їм буде дуже боляче і важко це все дивитися! Щоб зберегти їхню дитячу психіку, поки вони нехай краще сидять вдома. 

– Ми бачимо, як Олександр відповідає англійською Тайсону Ф’юрі. А хто у вашій родині найкраще знає англійську – ви чи чоловік? Українську краще поки опанував Олександр? 

– Саша дуже старається, я ним пишаюся! А англійську ми вдвох зараз ретельно вчимо. 

– Будинок у Ворзелі, де кілька днів жили російські окупанти, продали? 

– Будинок у Ворзелі – це окрема історія. Цей будинок перетерпів орків! І це, звісно, значно погіршило його стан. З нашого будинку орки вкрали бойлер.

Катерина Усик показала, що окупанти натворили на їхньому обійсті у Ворзелі.
Катерина Усик показала, що окупанти натворили на їхньому обійсті у Ворзелі.

  Генератор лишився дивом – орки його витягнули, але їм не вистачило клепки в голові його ввімкнути. Подумали, що він зламаний і лишили, коли бігли звідти. Зараз там живе українська родина з маленькою дитиною, яка через війну втратила своє житло – в їхню багатоповерхівку в Ірпені влучив снаряд. Голова родини спочатку займався відновленням нашого будинку, а потім ми з Санею надали його родині можливість поки пожити там. Нещодавно провідала їх. Молода пара, дитині півтора року. 

– Будинок у Ворзелі – це окрема історія. Цей будинок перетерпів орків! І це, звісно, значно погіршило його стан. З нашого будинку орки вкрали бойлер. Генератор лишився дивом – орки його витягнули, але їм не вистачило клепки в голові його ввімкнути. Подумали, що він зламаний і лишили, коли бігли звідти.

– Ми знаємо про активну підтримку Олександром ЗСУ та різних програм для українців. Наскільки ви залучені в цю діяльність? 

– Допомога Україні – це основна мета нашої сім'ї просто зараз. Я вірю, що тільки так, допомагаючи один одному ми вирулимо! Не бачу сенсу детально розповідати про це, але, повірте, ми допомагаємо там, де можемо. 

– Україна встояла перед російською навалою. А як на ваш світогляд вплинув цей рік трагічної для нашої країни війни? Які висновки після перемоги має зробити кожен українець?

– Я думаю, що всі українці вже зробили висновки. Всім зрозуміло, хто наш ворог. Головне зараз - зберегти всі якості людини й вірити в перемогу, яка неодмінно буде!

Читайте також на volyn.com.ua: «Після поразки від «Зорі» Луческу уже готовий піти з «Динамо» (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel