Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Львівщині продаж наркотиків у виправній колонії організували ув'язнені та медсестра

Наразі вирішують, які запобіжні засоби обрати підозрюваним. Подвійно обмежити волю?

Фото suspilne.media.

На Львівщині продаж наркотиків у виправній колонії організували ув'язнені та медсестра

Правоохоронцям вдалося зафіксувати кілька фактів постачання та продажу наркотиків іншим засудженим

На Львівщині викрили групу людей, які організували схему з продажу наркотиків у Дрогобицькій виправній колонії №40. До неї входили двоє ув'язнених, місцевий мешканець та медсестра виправної колонії. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури, інформує Суспільне.

Як встановили слідчі, схема працювала таким чином: дрогобичанин купував наркотики та передавав їх медсестрі. Жінка відповідала за те, щоб принести їх на територію колонії. Після того, як нарковмісні таблетки потрапляли в установу, двоє засуджених — з Львівської області та Чернівців — забезпечували їх продаж серед арештованих.

Як встановили слідчі, схема працювала таким чином: дрогобичанин купував наркотики та передавав їх медсестрі. Жінка відповідала за те, щоб принести їх на територію колонії. 

Правоохоронцям вдалося зафіксувати кілька фактів постачання та продажу наркотиків іншим засудженим. Під час обшуків в учасників групи знайшли та вилучили 100 таблеток «Субітекс». Їх скерували на експертне дослідження.

Чотирьом учасникам групи вже повідомили про підозру за фактами незаконного збуту наркотиків. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі підозрюваним обирають запобіжні заходи. Триває досудове розслідування.

Читайте також: «На Львівщині затримали скандального бізнесмена за їзду під наркотиками»

Telegram Channel