Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
«Школа в коробці»: заклади освіти Старовижівської громади отримали суттєву допомогу

Допомога дуже важлива.

Фото Старовижівської селищної ради.

«Школа в коробці»: заклади освіти Старовижівської громади отримали суттєву допомогу

«Школа в коробці» – 14 наборів під такою назвою отримали додатково заклади загальної середньої освіти Старовижівської громади

По 2 кейси відправлено у Старовижівський, Мизівський, Смолярівський ліцеї, Галиновільську, Нововижвівську, Поліську гімназії; по одному – у Седлищенську та Чевельську гімназії. Про це йдеться на сайті Старовижіської селищної ради.

Проєкт реалізується громадською організацією «Молодіжний центр Волині/Співдія Луцьк» у партнерстві із дитячим фондом ООН UNICEF.

По 2 кейси відправлено у Старовижівський, Мизівський, Смолярівський ліцеї, Галиновільську, Нововижвівську, Поліську гімназії; по одному – у Седлищенську та Чевельську гімназії.

Кожен такий бокс важить майже 48 кілограмів. Його вміст розрахований на 40 учнів.

До набору входить велика кількість різних шкільних та канцелярських предметів, зокрема: маркери, пензлі, крейда, ручки, олівці, лінійки, зошити тощо.

«Школа в коробці» містить довідник для вчителя із вправами та завданнями. Пакети із приладдям можна використовувати на уроках і в укритті – це дуже зручно й урізноманітнює і освітній процес, і дозвілля.

Читайте також: Волинський санаторій прийняв багатодітну родину з Лисичанська.

Реклама Google

Telegram Channel