Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Путін у депресії і сильно схуд через рак та стимулятори — GBN

Путін доживає?

Волинь-нова

Путін у депресії і сильно схуд через рак та стимулятори — GBN

Російський диктатор Володимир Путін лікується від раку та неврологічних проблем в ізраїльських та китайських лікарів і сильно схуд, а також вживає «дуже сильні стимулятори», стверджує російський політолог Валерій Соловей

Видання GBN. зазначає, що попередні заяви Солов'я про поганий стан здоров'я Путіна заперечувалися (Кремлем - РЕД.).

Під час інтерв'ю із Солов'єм український журналіст Дмитро Гордон зазначив, що російський диктатор виглядав «дуже хворим» під час останньої зустрічі з главою Чечні Рамзаном Кадировим, пише NV.

На кадрах цієї зустрічі «Путін блідий і стискає стіл», пише GBN.

«Ви повинні придивитися. Якщо ви побачите, як ходить справжній Путін, ви помітите, що його ноги стали більше схожими на сірники», - передає видання слова Солов'я.

Він також заявив, що люди, які відповідають за зовнішній вигляд російського диктатора, використовують підкладки з вати, «щоб приховати його худорлявість».

У Путіна «світяться очі, а язик не встигає за мозком».

«Він сильно схуд - але з ногами так не зробиш. А його двійник відрізняється «угловатым» обличчям. Це пов'язано з тим, що він має (двійник Путіна — РЕД.) проблеми з нирками. Хоча він все одно здоровіший, ніж справжній президент. Під час своїх публічних появ він (справжній Путін — РЕД.), як каже молодь «на спідах» — на дуже сильних стимуляторах», — передає GBN слова Солов'я.

Також у матеріалі сказано, що російський політолог зазначає, що у Путіна «світяться очі, а язик не встигає за мозком».

Соловей, який стверджує, що має джерела, близькі до Путіна, розповів, що російський диктатор ретельно підготувався до недавнього державного візиту глави Китаю Сі Цзіньпіна до Росії, передає видання. «Лікарі готували його до зустрічі з Сі Цзіньпіном два-три дні», - сказав політолог.

GBN пише, що, за його словами, Путіну довелося прийняти певні ліки, щоб «витримати» три-чотири години переговорів і виглядати переконливо.

«Але Сі Цзіньпіна не обдуриш. Справа в тому, що китайські лікарі беруть участь у лікуванні президента Росії нарівні з ізраїльськими [медиками]. [Це] дві основні країни, які беруть участь з погляду медицини. Ізраїльтяни займаються переважно лікуванням онкології, а китайці займаються неврологією. Значить, у них досить гарне уявлення про його стан», - передає видання слова Солов'я.

Реклама Google

Telegram Channel